Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Verzending & retouren

VERLOOP VAN UW BESTELLING

  1. Uw bestelling is geplaatst.
  2. Het Novia-team verwerkt uw bestelling en maakt uw pakket klaar voor verzending.
  3. Afhankelijk van uw gekozen levermethode wordt uw pakket door de koerier opgehaald of klaargelegd voor afhaling(*) en ontvangt u een e-mail.
  4. Zodra uw bestelling met GLS wordt verzonden, ontvangt u per mail een track & trace link.

retour adres: Tabakvest 43, 2000 AntwerpenWat te doen indien u een klacht heeft over onze service?

Contacteer onze klantendienst via het e-mailadres info@novia.be of op het telefoonnummer: +32 3 231 04 36.Worden er kosten in rekening gebracht voor een thuislevering?

Er zijn geen transportkosten bij aankopen vanaf €50 en levering in België, Nederland of Luxemburg. Onder deze bedragen wordt een verzendkost van €4.95 per zending aangerekend voor orders tussen €25 en €50. Indien minder dan €25 rekenen wij €9.95 door. Voor Frankrijk en Duitsland start het vanaf €100. Tussen €50 en €100 rekenen wij €4.95 door en €9.95 indien minder dan €50.14 dagen bedenktijd

Indien u wil afzien van uw aankoop, dan kan dit binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Gelieve er rekening mee te houden dat de kosten voor een retour voor de rekening van de klant is, en dat de artikelen in de originele staat terug bezorgd moeten worden.Nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen!

Vriendelijke groeten,

Novia