Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Kapstok

Laat de jassen van u en uw gezin niet rondslingeren en geef uw hal een stijlvolle aanvulling met een van onze kapstokken/kapstokhaken.

Producten 1-24 van 265

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stijl

Het eerste wat men ziet als hij de hal binnenkomt is de kapstok/kapstokhaken. Daarom vinden wij het belangrijk dat u bij het kiezen van een kapstok of kapstokhaak een variatie in keuze hebt. Zo hebben wij alleenstaande kapstokken, kapstokken in combinatie met een hoedenplank, … Hiermee kunnen wij u verzekeren dat u hier een kapstok/kapstokhaak vindt die de stijl van uw hal helemaal omarmt.

Monteren

Aangezien de vele verschillende stijlen zijn er ook vele verschillende manieren waarop deze kapstokken.kapstokhaken moeten worden gemonteerd.De kapstokhaken moeten ieders apart aan de muur worden gehangen. Dit kan gedaan worden op 2 manieren.Als u een zelfklevende kapstokhaak hebt dan kan u deze gewoon aan de muur kleven. De andere manier is door de kapstokhaak aan de muur te bevestigen via schroeven/vijzen. Om een kapstok aan de muur te bevestigen heb je ook 2 opties. Deze kan je ook aan de muur kleven of bevestigen met schroeven/vijzen. Tenslotte zijn er ook nog de alleenstaande kapstokken. Deze hoeft u niet ergens aan vast te maken en kan u makkelijk verplaatsen .