Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Toiletrolhouder

Dit is onmisbaar naast uw toilet. Het zorgt voor gemak en hygiëne. Neem hier een kijkje en vind de toiletrolhouder of reserverolhouder voor u!

Producten 1-24 van 383

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stijl

Een toiletrolhouder of wc-rolhouder is iets wat in elke badkamer of toilet terug te vinden is. Het is dan ook geen verrassing dat er veel verschillende stijlen zijn. Daarom ook dat wij u een uitgebreide keuze aanbieden.

Soort

De meest bekende soort toiletrolhouder is een die aan de muur wordt vastgemaakt. Het voordeel hiervan is dat deze weinig plaats inneemt, maar er zijn ook staande toiletrolhouders. Deze bieden dan weer mogelijkheid om gecombineerd te worden met een toiletborstel (link naar andere artikelen) of opslag voor reserve wc-rollen.

Reserverolhouder

Vermijd een noodsituatie in de badkamer met een reserverolhouder. Deze handige accessoire kan één of meerdere extra toiletrollen houden. Ideaal voor een bedrijf waar er regelmatig een toiletbezoekje plaatsvindt.

Montage

Toiletrolhouders worden bijna altijd vastgemaakt in de muur via een schroef, maar er zijn ook alleenstaande en zelfklevende toiletrolhouders. Reserverolhouders zijn dan weer meestal alleenstaand maar worden ook aan de muur vastgemaakt via schroeven.