Verlof tot 30 juli. Bestellen via de webshop blijft mogelijk.

Keukenkraan

Een keukenkraan mag zeker niet ontbreken in je keuken. Daarom is het van groot belang dat u een keukenkraan vindt die aan uw wensen voldoet.

Producten 1-24 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hoogte van de kraan

Het eerste om over na te denken is hoe hoog u uw kraan wilt hebben. Dit kan van belang zijn als u al eens iets grotere voorwerpen (bv: potten, pannen, …) met de hand wilt wassen. We raden u daarom aan om hier zeker rekening mee te houden.

Flexibiliteit

Het is soms belangrijk dat uw keukenkraan of keukenmengkraan makkelijk van links naar rechts kan bewegen. Soms mag deze zelfs helemaal niet bewegen. Keukenkranen met een uittrekbare uitloop zorgen dan weer voor nog meer mogelijkheden zoals een sproeikop.

Hendel

Ook de hendel is zeer belangrijk. Er zijn keukenkranen of keukenmengkranen met slechts één hendel maar er zijn ook keukenkranen met twee hendels. Samen met de rest van de kraan maakt de hendel de stijl van jouw keuken helemaal af.

Materiaal

Een keukenkraan wordt veel malig gebruikt en moet uiteraard roestvrij zijn. Daarom worden keukenkranen gemaakt van chroom, inox, nikkel, brons, …