Verlof tot 30 juli. Bestellen via de webshop blijft mogelijk.

Tabouret

Zoekt u een tabouret of badkamerkruk?Bij Novia hebben we een uitgebreide keuze aan badkamerkrukken en tabouretten.

Producten 1-24 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Esthetiek

Onze badkamerkrukken/tabouretten en opklapbare stoelen zijn zorgvuldig vervaardigd om naadloos in uw badkamerinterieur te passen. Van slanke en moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers, wij bieden een scala aan stijlen die uw badkamer verrijken.

Soort

Wij bieden twee soorten badkamerkrukken/tabouretten aan. Er zijn alleenstaande badkamerkrukken/tabouretten en opklapbare badkamerkrukken/tabouretten. De alleenstaande badkamerkruk is makkelijk te verplaatsen maar neemt dan ook weer een beetje meer plaats in. Sommige alleenstaande badkamerkrukken/tabouretten bieden onderaan een opbergplaats voor handdoeken aan. Een opklapbare tabouret/badkamerkruk kan niet verplaatst worden maar neemt bijna geen plaats in. De opklapbare badkamerkruk moet worden vastgemaakt in de muur via schroeven/vijver. Er zijn ook badkamerkrukken of tabouretten die bestand zijn tegen water voor iemand die iets minder goed te been is, dit is ideaal voor in de douche.

Materiaal

Omdat uw badkamerkruk of tabouret in de badkamer staat gaat deze vast en zeker nat worden, daarom moeten de materialen waarvan deze gemaakt zijn hier goed tegen bestand zijn. Dus zijn ze meestal gemaakt van roestvrije metalen of kunststof.