Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Spiegel

Kijkt u al eens graag naar zichzelf, of hebt u toch liever iets om uw make-up mee te doen? Neem dan hier eens een kijkje naar onze maatspiegels en vergrootspiegels.

Producten 1-24 van 265

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vergrootspiegel

Als u zich al eens graag een beetje opmaakt is een vergrootspiegel een must have als het ware. Sommige van deze vergrootspiegels beschikken over LED lichtjes aan de rand van de spiegel waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de belichting van de kamer en alles op uw gezicht perfect verlicht wordt. Met deze handige spiegel gaat het opmaken met make-up veel sneller en kan er veel meer aandacht worden besteed aan de kleinere details die jouw look dan helemaal afmaken. Bent u op zoek naar een scheerspiegel raden wij u aan om voor een vergroting van X2 of maximaal X3.

Montage

Bij zowel de maatspiegels als de vergrootspiegels zijn er die op de muur gemonteerd kunnen worden maar er zijn ook spiegels die alleenstaand zijn. Beiden hebben ze hun voor- en nadelen Zo is een alleenstaande spiegel iets makkelijker te verplaatsen maar deze neemt dan weer veel meer plek in dan een spiegel die je aan de muur moet monteren. Als u kiest voor een spiegel die u aan de muur monteert, moet u opletten als u voor een spiegel met LED kiest, dat u uw spiegel dan via een directe aansluiting monteert op de stroomdraden. Vergroot spiegels worden vaak direct aan de muur vastgemaakt via schroeven. Bij maatspiegels worden eerst spiegelklemmen aan de muur gemonteerd, daarna wordt de spiegel in de spiegelklemmen gezet.

Beweeglijkheid

Het is vooral bij een vergrootspiegel of een spiegel waarmee u zich wilt opmaken dat deze beweeglijk is zodat u van verschillende kanten kan bekijken hoe u eruitziet, daarom hebben de meeste spiegels veel mogelijkheid tot beweging.

LED

Als u kiest voor een spiegel met LED lichtjes moet u hier wel rekening mee houden. Zo moeten sommige van deze spiegels stroom kunnen krijgen via een stopcontact. Geen stopcontact in de buurt, vrees niet, kies dan eerder voor een LED spiegel die werkt op batterijen.