Verlof tot 30 juli. Bestellen via de webshop blijft mogelijk.

Brievenbus

Niets geeft jouw persoonlijke stijl beter weer dan een mooie brievenbus, briefkast of pakketbus. Ziehier ons aanbod ...

Producten 1-24 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Brievenbus enkel voor de post, of ook voor pakketten?

Wens je toch een losstaande brievenbus te plaatsen? Groot gelijk. Je doet er immers je postbode een plezier mee. Maar zeker zo belangrijk is het verwachte volume. Want een brievenbus of briefopvangkast kan grotere volumes aan dan een oplossing met een briefklep (en desnoods postzak). Er zijn zelfs brievenbussen waar automatisch bij grote(re) volumes een klep open valt. Dit kan handig zijn als buffer tijdens langere afwezigheden bvb. bij de jaarlijkse vakantie. Er zijn ook pakketbrievenbussen die op dit principe ontworpen zijn. Deze pakketbrievenbussen of pakketbussen hebben een opening of klep waarmee je ook pakketten of parcels kan ontvangen. Op die manier wordt de beschikbare ruimte beter benut. Zeker met pakketjes is het belangrijk dat het deurtje dat de brievenbus afsluit stevig op slot kan. Hou dus ook zeker rekening met de kwaliteit van het slotje en bewaar steeds een reservesleutel van uw brievenbus.

Kwalitatieve brievenbussen, bestand tegen alle weersomstandigheden

Brievenbussen staan buiten en om die reden moeten deze ook bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Daarom is het ook hier belangrijk om met roestvrije materialen te werken zoals RVS staal of inox. Ook een lak of coating met PVD-behandeling is weerbestendig.

Er zijn brievenbussen of briefopvangkasten die aan een buitenmuur bevestigd worden. Deze brievenbussen kunnen meestal ook op een staander, statief of een set palen worden bevestigd al dan niet in aarde of beton vastgezet. Er zijn ook vrijstaande brievenbussen die geplaatst worden en tenslotte vastgeschroefd of ingebetonneerd worden.

Plaatsing van briefkasten in appartementsgebouwen

Voor appartementen bestaat ook de mogelijkheid om verschillende briefkasten te combineren tot één geheel. Dit is maatwerk en kan ook bij ons worden aangevraagd. Tenslotte wordt een brievenbus soms gecombineerd met een krantenhouder of krantenkoker al dan niet apart of samen met een brievenbus.

Brievenbus of briefklep

Dit zijn de brievenbussen of briefkasten. De losse kleppen of briefkleppen vind je onder de categorie briefklep of briefkleppen.