Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Tablet

Op zoek naar een stijlvolle manier om bijvoorbeeld uw shampoo op te zetten? Kijk dan even naar onze uitgebreide keuze aan tabletten/planchetten.

Producten 1-24 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen

Niet genoeg opbergruimte op uw wastafel? Geen zorgen: met een planchet/tablet of plateau kan u meer opbergruimte creëren voor uw make-up of andere schoonheidsproducten. Het kan dus voor verschillende dingen gebruikt worden.

Montage

Om u te verzekeren dat uw tablet of planchet niet van de muur gaat vallen, worden ze vastgemaakt via planchetdragers/tablethouders. Deze worden vastgemaakt in de muur via vijzen. Daarna wordt het tablet of planchet in deze tablethouder/planchetdrager vastgemaakt. Er zijn ook tabletten/planchetten die direct worden vastgemaakt aan de muur via schroeven/vijzen. Er zijn aan beide soorten voordelen en nadelen.

Materiaal

Omdat deze tabletten/planchetten dingen gaan moeten dragen is het belangrijk dat zowel de houders als de tablet/planchet zelf van een stevig materiaal zijn gemaakt. Daarom zijn de tabletten en planchetten gemaakt van sterk roestvrije metalen zoals inox en chroom maar ook van glas. Hiermee kunnen wij u dus ook een variatie aan stijlen aanbieden.