Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Verwarming

Een verwarming/radiator of handdoekdroger in de badkamer kan zoals de naam al zegt uw badkamer een fijne temperatuur bezorgen en ondertussen uw handdoeken drogen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grootte

Voordat u uw verwarming/radiator of handdoekdroger kiest moet met zekerheid weten hoe groot hij moet zijn. Dit heeft vooral een impact op de plek die het inneemt en de mogelijkheid om meerdere handdoeken tegelijkertijd te laten drogen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een kleinere verwarming hebt u minder plaats voor meerdere handdoeken maar kan u natuurlijk de bespaarde plaats voor andere dingen gebruiken. Met een grotere radiator of verwarming hebt u dan weer mogelijkheid voor meer handdoeken, dit gaat dan ten koste van de extra plaats die het inneemt.

Montage

Deze verwarmingen/radiatoren of handdoekdrogers worden aan de muur vastgemaakt via vijzen. Natuurlijk gaat uw verwarming/radiator of handdoekdroger moeten worden aangesloten aan uw leidingen, hiermee moet ook rekening gehouden worden voordat u uw radiator kiest.

Voeding

De verwarming/radiator of handdoekdroger kan verschillen van model tot model, sommigen moeten worden aangesloten op het warmwaternetwerk via leidingen. Anderen moeten dan weer aangesloten worden via elektriciteit.