Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Sanitair hulpstuk

Hier vind je verschillende handige gadgets voor in de badkamer.

Producten 1-24 van 64

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Afvoerplug

Wij bieden afvoerpluggen voor zowel een bad, douche of lavabo. Dit kan ervoor zorgen dat u minder water verspilt, door bijvoorbeeld warm water bij te houden. De belangrijkste functie van een afvoerplug is het tegenhouden van ontstoppingen in uw leidingen door het opvangen van haren en vuil.

Cartouche

Is er een lek of komt er niet meer zoveel water uit uw keukenmengkraan of badkamerkraan? Geen probleem, 9/10 keer ligt dit aan een defectieve cartouche. Voor het vervangen van een cartouche moet u eerst ervoor zorgen dat de watertoevoer naar de kraan gesloten is. Dan kan u de kraan open zetten zodat het overige water en druk uit de kraan stroomt. Hierna kan u de kraan openen en de oude cartouche verwijderen en vervangen voor een nieuwe.

Sifon

Een sifon zorgt ervoor dat de stank van de riolering wordt weerhouden en deze niet kan ontsnappen via uw lavabo of wastafel . Dit werkt doordat er een kleine hoeveelheid water in de sifon blijft zitten waardoor er geen gassen kunnen ontsnappen. Natuurlijk betekent dit dat de sifon roestvrij moet zijn, daarom is de sifon meestal gemaakt van chroom.