Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Lavabo

Hier kan u een ruime keuze aan lavabo’s/fonteinen vinden.

Producten 1-24 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Muur of vrijstaand

De meeste van onze lavabo's en fonteinen zijn bedoeld om aan de muur gemonteerd te worden. We hebben ook enkele opbouw fonteinkommen en lavabo’s. Voor de lavabo's en fonteinen aan de muur zijn er enkele verschillen. Zo zijn er hoekfonteinen en lavabo’s.

Kraangaten

Bij onze lavabo’s worden de kranen niet meegeleverd (tenzij anders vermeld). De kraangaten worden meestal wel gemaakt. let bij het kiezen van uw lavabo op de plaats van uw kraangat. dit kan invloed hebben of uw kraan links of rechts geplaatst moet worden. Als uw lavabo of fontein één kraangat heeft, wilt dit zeggen dat de lavabo bedoeld is voor een koudwaterkraan. Een lavabo of fontein met drie kraangaten wil zeggen dat deze bedoeld is voor een mengkraan. Wilt u een kraan voor uw lavabo neem dan een kijkje naar onze koudwaterkranen en mengkranen.

Let op!

Bij onze lavabo’s en fonteinen zijn er sommige onderdelen die niet inclusief bij de lavabo’s en fonteinen zitten. Zoals eerder vermeld is de kraan niet inclusief bij de lavabo of fontein, maar ook de sifon en afvoerplug zijn niet inclusief (tenzij dit anders vermeld staat). Het is mogelijk dat u uw kraangat zelf moet maken. Wilt u een afvoerplug of sifon apart kopen kan u deze vinden bij de sanitaire hulpstukken.

Materiaal

De meeste van onze wastafels, lavabo’s of fonteinen zijn gemaakt door keramiek. Door het gladde oppervlak van de keramiek is uw lavabo makkelijk schoon te houden. Maar we hebben ook wastafels, lavabo’s en fonteinen van glas of composiet. Beide materialen zijn ook makkelijk te reinigen zodat u altijd een propere wastafel, lavabo of fontein hebt.