Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Steun

Bent u al iets minder goed te been of hebt u liever meer zekerheid wanneer u uit bad komt of op/van uw toilet wilt? Dan is een steun de oplossing.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opklapbaar

Een opklapbare steun is heel voordelig. Vanwege deze handige functie neemt de steun bijna geen plek in als hij niet in gebruik is.

Aangepast sanitair

Een steun is zoals een badgreep vooral bedoeld als aangepast sanitair voor mensen met een fysieke beperking zoals rolstoelgebruikers. Vroeger hadden vele fabrieken en bedrijven geen interesse in het maken van stijlvolle en geoptimaliseerde steunen. Gelukkig zijn de tijden veranderd en wordt er nu veel meer aandacht aan besteed. Tegenwoordig is het dan ook belangrijk dat bedrijven een toilet aan bieden met een toiletsteun zodat iedereen veilig en met een gerust gevoel naar het toilet kan gaan.

Stevigheid

Aangezien u veel vertrouwen moet kunnen hebben in uw steun is het belangrijk dat deze van een stevig materiaal zijn gemaakt. Daarom zijn onze steunen van sterke roestvrije metalen gemaakt zoals Inox bestand voor dagelijks gebruik.