Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Zeepdispenser

Wees hygiënisch en was je handen met zeep uit een van onze stijlvolle zeepdispensers. Perfect voor bedrijven en openbare toiletten.

Producten 1-24 van 209

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stijl

Zeepdispensers komen in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo vindt u zeker een zeepdispensers die bij uw badkamer, toilet of keuken past.

Montage

De zeepdispensers kunnen alleenstaande zijn, aan de muur gemonteerd. De zeepdispensers die aan de muur moeten worden gemonteerd worden vastgemaakt met vijzen/schroeven. Met een alleenstaande zeepdispenser hebt u de mogelijkheid om deze te verplaatsen zodat u makkelijker kan schoonmaken.

Hervullen

Hoe snel u uw zeepdispenser moet hervullen hangt af van de mate waarin de zeepdispenser wordt gebruikt. In een publiek toilet zal de zeepdispenser dus vaker moeten worden hervuld. De zeepdispensers zijn gemakkelijk en snel te hervullen waardoor dit doorgaans de dag heel snel kan gebeuren.

Soort zeep

Als u uw zeepdispenser vult met een zeep is het van belang eerst na te gaan of deze zeep geschikt is voor een zeepdispenser. Hierbij moet u vooral kijken naar uw soort zeepdispenser en de sterkte van de zeep. Als u een te zure zeep in uw zeepdispenser steekt kan het zijn dat dit een negatief effect gaat hebben op het metaal van uw zeepdispenser. Er zijn natuurlijk ook zeepdispenser met een plastic laag langs de binnenkant van de zeepdispenser om dit negatief effect tegen te gaan. De vloeibare zeep uit Marseille (citroen-munt) en de vloeibare zeep uit Marseille (orchidee) die wij aanbieden zijn geschikt voor de zeepdispensers.