Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Make-up

Hier kan u allerlei verschillende Make-up benodigdheden vinden.

Producten 1-24 van 124

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tissuebox

Een tissue kan bij het verwijderen of het corrigeren van groot belang zijn. Het is dan ook belangrijk dat uw tissues worden opgeslagen in een stevige doos en geen kartonnen doosje dat snel kapot gaat.

Wattendoosje

Watten spelen een grote rol in het aanbrengen van make-up. Daarom is een makkelijk manier om ze altijd bij de hand te hebben heel handig. Een wattendoosje kan hier dus het verschil maken.

Overige

Buiten tissueboxen en wattendoosjes bieden wij u enkele andere producten aan, zoals een opbergdoosje, een schaal, een tafel-vuilbak en een organiseerbakje. Een opbergdoosje is er zodat u uw verschillende make-up producten makkelijker kan opbergen. Een tafel-vuilbak zorgt ervoor dat de gebruikte tissues en watten meteen in de vuilbak kan worden gegooid dit zorgt voor een properdere omgeving wanneer u bezig bent met uw make-up Met een schaal kan u alles voorbereiden en uw tafel waarop u bezig bent met uw make-up proper houden. Een organiseerbakje zorgt voor orde waardoor u zonder stress alles snel en gemakkelijk terug kan vinden. Zoekt u eerder een spiegeltje zodat u makkelijk uw make-up kan doen neem dan zeker een kijkje bij onze vergrootspiegels of make-up spiegels.