Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Huisnummer

Zorg dat bezoekers, klanten of de hulpdiensten uw woning kunnen vinden met een mooie en duidelijk zichtbare huisnummer of huiscijfer.

Producten 1-24 van 129

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zorg dat u gevonden kan worden

Het is belangrijk dat uw woning of winkel gevonden kan worden. Voldoende zichtbare huisnummers zijn hiervoor onontbeerlijk. Uw klanten en uw bezoekers zullen dit waarderen. Bovendien heeft u misschien de oproep van de lokale besturen niet gemist. Voor de hulpdiensten zoals de brandweer of de ziekenwagen telt nl. elke seconde. Dankzij een goed zichtbare huisnummer kunnen zij uw woning sneller vinden en wordt kostbare tijd bespaard.

Montage

Bevestig bij voorkeur uw huisnummer permanent. De meeste huisnummers worden inclusief pluggen en vijzen geleverd. Er kunnen dan gaten geboord worden in de gevel waarmee de huisnummers met vijzen en pluggen gebruikmakend van lijm of cement blijvend worden bevestigd. Ook montage op houten gevels is mogelijk.

Formaat en zichtbaarheid

Zorg voor voldoende grote huisnummers die gezien kunnen worden vanaf de straatkant. Het contrast van de kleur van de gevel met de kleur van huisnummer moet ook voldoende groot en duidelijk zijn. U kan de zichtbaarheid nog vergroten door uw huisnummers te verlichten met een muurlamp.

Materiaal - afwerking

De meeste huisnummers worden buiten opgehangen. Om die reden raden wij ook het gebruik van roestvrije materialen aan zoals inox of roestvrij staal, aluminium, messing of brons. Messing kan afgewerkt met lak of PVD om de glans optimaal te houden. Ook de matte finish van inox kan worden behouden met een lak of PVD.