Nieuw adres en toonzaal Frankrijklei 122 ! Huidevettersstraat 50 is gesloten!

Papierdispenser

Een noodzakelijke accessoire voor in een openbaar toilet of bedrijfstoilet waar vele dagelijkse toilet bezoeken gebeuren. Maar hier vind je ook dispensers voor make-up en tissue-boxen.

Producten 1-24 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Montage

De papierdispensers in de meeste openbare toiletten zijn via schroeven aan de muur vastgemaakt. Maar dit geldt niet voor alle papierdispensers, sommigen zijn ook alleenstaand. Beide hebben hun voor- en nadelen. Zo kan een papierdispenser die aan de muur vast zit moeilijk verplaatst worden... maar een alleenstaand neemt dan weer misschien meer plek in.

Tissuedoos

Hebt u toch liever iets kleiner en makkelijk te vervangen, kan u voor een tissuedoos kiezen. Deze neemt niet veel plek in en kan op verschillende manieren en plaatsen gebruikt worden. Kortom biedt dit u veel meer mogelijkheden maar gaat u het wel sneller moeten bijvullen.

Materiaal

Uiteraard moeten papierdispensers stevig zijn, aangezien ze meerdere malen per dag gebruikt gaan worden. Dit niet alleen, ze moeten ook roestvrij zijn zodat uw papierdispenser een lange tijd mee kan gaan zijn ze dus gemaakt uit stevige roestvrije metalen zoals inox, chroom, …