Verlof tot 30 juli. Bestellen via de webshop blijft mogelijk.

Haak

Hier kan u allerlei verschillende soorten haken terugvinden.

Producten 1-24 van 218

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kapstokhaken

Aan deze stijlvolle haken kan u na een lange dag uw jas ophangen of als u een hoedhaak of mantelhaak heeft, ook uw hoed of mantel. Er zijn 2 soorten haken die u kan kopen. Een zelfklevende of een die met schroeven moet bevestigd worden. Bij de zelfklevende Moet u eerst de oppervlakte waar u deze wilt kleven vetvrij maken. Dit kan u doen met citroenzuur of afwasmiddel. Hierna kan u de haak op de oppervlakte kleven. Let op, het is best dat u na het kleven van de haak deze gedurende de eerste 48u niet gebruikt. Voor de haak die met schroeven bevestigd moet worden, moet u eerst een gat boren en dan de haak bevestigen. Als u meer kapstokhaken zoekt kan u altijd hier een kijkje nemen voor een wijder aanbod.

Handdoekhaken

Als u uw handdoek ergens wilt weghangen is een kapstokhaak zeker iets voor u, deze handige keukenaccessoire zorgt ervoor dat uw handdoek een eigen plek in de keuken krijgt. Deze zelfklevende handdoekhaken kan u makkelijk aan uw muur of keukenkastje kleven. Hiervoor moet u zoals bij de kapstokhaken eerst de oppervlakte waar u de haak wilt kleven vetvrij maken met bijvoorbeeld citroenzuur of afwasmiddel, dan kan u uw haak op de gewenste plek kleven. Let op, na het kleven is het best dat u de haak gedurende de eerste 48u niet gebruikt.. Zoekt u nog meer mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de handdoekhouders.

Overige haken

Wij bieden ook deurhaken, klaphaken, koordhouders en plafondhaken aan. De deurhaak hoeft u gewoon over de deur van een kastje te hangen. Verder hoeft hier niets aan te doen. Bij een plafondhaak zijn er 2 mogelijkheden. Als de plafondhaak zelfklevend is, kan u deze makkelijk aan het plafond plakken op de gewenste plek. Heeft u een plafondhaak? Deze worden bevestigd met schroeven, dus moet u een gaatje boren op de gewenste plek zodat u de schroeven kan bevestigen. Klaphaken nemen weinig plaats in en toch kan u er meerdere kleerhangers aan hangen, handig toch? Klaphaken worden via schroeven in de muur gemonteerd. Koordhouders worden vooral gebruikt om gordijnen vast te houden. Aangezien niet ieder gordijn even dik is en soms dus een dikker touw heeft, komen de koordhouders allerlei verschillende maten en stijlen. De koordhouders worden meestal aan de muur gemonteerd via twee schroeven.