Verlof tot 30 juli. Bestellen via de webshop blijft mogelijk.

Doucheslang

Hier kan u een doucheslang, douchekop of zelfs een douchehouder naar uw wens vinden.

Producten 1-24 van 57

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Doucheslang

Een doucheslang moet flexibel zijn en tegelijkertijd ook stevig. Daarom worden deze doucheslangen gemaakt uit sterke roestvrije metalen zoals Inox, chroom, … Kijk bij het kopen van een doucheslang ook goed naar de lengte een te korte of te lange doucheslang. Als de doucheslang te kort is dan gaat hij uiteraard niet functioneren zoals bedoelt. Bij een te lange doucheslang kan het zijn dat deze in de weg hangt tijdens het douchen, dit is niet altijd iets slechts maar kan wel een ongemak vormen.

Douchekop

Het kiezen van een goede douchekop is het belangrijkste. Een douchekop kan uw hele douche ervaring veranderen. Er zijn natuurlijk verschillende soorten douchekoppen. Zo zijn er hoofddouche koppen en handdouche koppen. De hoofddouche koppen kunnen niet worden verplaatst en hangen dus vast aan de muur en zijn direct aangesloten aan de waterleidingen. De handdouche koppen hebben een handdouche houder waar ze in kunnen hangen. Deze douchekoppen kunnen vrij bewegen en krijgen hun water via een doucheslang. Voor het wassen van moeilijk bereikbare plaatsen biedt dit soort douchekop veel meer mogelijkheden dan een hoofddouche.

Montage

Voor beide douchekoppen zal er iets aan de muur gemonteerd moeten worden. Dit wordt meestal gedaan via vijzen/schroeven. Bij de handdouche zal ook de doucheslang moeten worden vastgemaakt aan een douchekraan en aan de douchekop zelf.

Materiaal

Omdat al deze voorwerpen uiteraard nat zullen worden, moeten ze hier natuurlijk goed tegen bestand zijn. Daarom worden alle douchekoppen, doucheslangen en douchehouders gemaakt van roestvrij metalen zoals chroom, inox, …